Zo! Je staat op het punt om je in te schrijven voor het ‘Happy Hour’. Bij Happy Hour denk jij, als typische student, aan veel voor weinig, twee voor de prijs van één én niet te vergeten; de ideale mix. Veel voor weinig en twee voor de prijs van één kan je in ons Happy Hour wél rekenen!

Wat gaan we doen tijdens het Happy Hour?

Tijdens de verschillende Happy Hours krijg jij de kans om de recruiters en huidige trainees het hemd van het lijf te vragen over de Traineeships, de opdrachten binnen de Traineeships, de selectieprocedure, persoonlijke ontwikkeling en, niet te vergeten, onze organisatie! Jij krijgt dus heel veel informatie over de Traineeships in een hele korte tijd, veel voor weinig dus😉! Klinkt best goed toch?

Bij zijn is meemaken!

Wil jij een Happy Hour meemaken? Schrijf je in door te klikken op onderstaande link en een mail te sturen naar: recruitment@achmea.nl.

Datum & tijdstipSchrijf je in! Welke trainees zijn er aanwezig?
8 maart 16:00 tot 17:00 uurKlik hier en meld je aan! Tarik & Jan Taeke
15 maart 16:00 tot 17:00 uurKlik hier en meld je aan! Pamela & Lisanne
22 maart 16:00 tot 17:00 uurKlik hier en meld je aan! Tarik & Helena
29 maart 16:00 tot 17:00 uurKlik hier en meld je aan! Sheila & Pleun
6 april 16:00 tot 17:00 uurKlik hier en meld je aan! Bram & Mutlu 

 

Wij beloven dat wij je trakteren op een dosis happiness, veel informatie in een hele korte tijd én de mogelijkheid om alles te weten te komen over de Traineeships!

Kan jij op geen van de geplande data? Dan maken we graag een individuele afspraak.

Werken de linkjes niet? Stuur een mail met daarin de datum waarop jij wil deelnemen aan een Happy Hour naar recruitment@achmea.nl.