Merken

Achmea: al meer dan tweehonderd jaar de toekomst een stap voor

Achmea is een coöperatieve verzekeraar. Al sinds 1811. Vanuit meer dan tien verschillende merknamen verzekeren we ongeveer tien miljoen Nederlanders voor zorg, schade, en inkomen. We helpen onze klanten als het even kan vooral met problemen voorkómen. Met handige, gebruiksvriendelijke innovaties die bijdragen aan een gezond(er) leven.

 

HartWacht bijvoorbeeld is een 24-uurs telecardioloog: een hartspecialist op afstand die altijd stand-by staat. Dat is een hele geruststelling voor patiënten met hartfalen, hartritmestoornissen of cardiovasculaire problemen. Of neem Actify, de app die je helpt om voldoende te bewegen, gezonder te eten en beter te slapen. Dat is drie keer winst voor een gezond leven nu en later.

 

Ook in onze corebusiness, verzekeringen, stapelen we innovatie op innovatie. Denk aan dekkingen voor zelfrijdende auto’s. Snelle schadetaxaties met helikopters en drones. En Otly, de digitale spaarpot voor kinderen. Oplossingen bedenken nog voordat ze nodig zijn, daar zijn we goed in. Want verzekeren is vooruitzien. En als er dan toch iets gebeurt, dan proberen we met man en macht de vertrouwde en behulpzame verzekeraar te zijn die mensen houvast biedt en weer snel op weg helpt.