Arbeidsvoorwaarden

Natuurlijk bieden we je een salaris dat volledig past bij de functie die je uitvoert. Maar er is meer. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden mogen er namelijk ook zijn. Helemaal op jou afgestemd dankzij een keuzebudget, zodat jij beslist wat er met jouw geld en je vrije dagen gebeurt. Een mooi toekomstbeeld toch?

Persoonlijk keuzebudget
We noemden het al even: een persoonlijk keuzebudget. Je ontvangt het maandelijks en dit budget is opgebouwd uit je vakantietoeslag, eindejaarsuitkering en bovenwettelijk verlof. Je kan het laten uitbetalen, er verlofuren van kopen of gaan sparen. En het mooie is dat dit je dit het hele jaar kan doen.

Meer of minder werken
Je hebt de mogelijkheid om eens per jaar het aantal contracturen aan te passen. Je kunt per week maximaal 4 uur meer gaan werken, of – ook maximaal – 2 uur minder. Geheel naar jouw wens.

Studiekostenregeling
Wij willen dat onze medewerkers met ons meegroeien. Achmea ontwikkelt zich snel, dus gunnen we jou hetzelfde. Sterker nog: daar helpen we je bij. Met een persoonlijk groeiplan, onze eigen Achmea Academy en een aantrekkelijke studiekostenregeling. Zo ben jij helemaal klaar voor de toekomst.

Pensioenregeling
We zorgen niet alleen nu voor je. Ook later, als je klaar bent met werken. Dus bouw je een prima pensioen op, op basis van een middelloonregeling. Inclusief partnerpensioen en een mogelijkheid om je vorige pensioen over te dragen.

Korting op verzekeringen
Als verzekeraar snappen we dat een goede, betaalbare verzekering belangrijk voor je is. Daarom geven we je korting op je basisverzekering en op aanvullende zorgverzekeringen bij Zilveren Kruis. Niet alleen voor jou, maar ook voor de rest van je gezin. Daarnaast krijg je van ons nog eens een extra tegemoetkoming van € 250 bruto per jaar. En wist je dat je je via Centraal Beheer en Interpolis extra voordelig kunt verzekeren tegen schade?

Reiskostenvergoeding
Niet elk Achmea-kantoor staat op steenworpafstand van je huis. Dus vergoeden we je reiskosten als je met de auto, het openbaar vervoer en zelfs met de fiets naar kantoor komt. Afhankelijk van je functie kun je ook in aanmerking komen voor een (elektrische) leaseauto.

Thuiswerkplek
Werken vanuit huis is tegenwoordig niet meer dan normaal. Daarom bieden we je bij Achmea ook die mogelijkheid, mits het past binnen je functie. Zo verminderen we onze CO2-voetafdruk en zorgen we voor een betere mobiliteit. Trouwens, we dragen bij aan de kosten voor de aanschaf van een bureau en bureaustoel.

Gezond werken
Wij willen van Achmea het gezondste bedrijf van Nederland maken. Dat doen we door onze medewerkers rust te bieden in verschillende stilteruimtes en door het beschikbaar stellen van bedrijfsartsen, fysiotherapeuten, work/life-coaches en diëtisten. Fit blijven terwijl je werkt? Sporten kan tijdens de pauzes en met onze actieve werkplekken blijf jij helemaal in shape als je je mail checkt. Ideaal toch?

Achmea explained: Nooit meer 40 uur werken


De wereld draait natuurlijk al een tijdje 🌎, maar tegenwoordig zelfs sneller dan ooit. De arbeidsmarkt – sterker nog: de hele samenleving – verandert en blijft in ontwikkeling. En het is aan ons om daarop te reageren. Nadenken geblazen dus💭. Hoe wij dat bij Achmea doen? We zetten vol in op het duurzaam inrichten van werken, leren en zorgen met initiatieven zoals de standaard 34-urige werkweek, hierover verteld Joshua je graag meer!