De Hartlopers

Bij Achmea ben je niet zomaar ‘data-engineer’, ‘financieel expert’ of ‘juridisch medewerker’. Je bent in eerste plaats een ‘Hartloper’. Iemand die zijn hart volgt, voorop loopt in zijn vakgebied en zijn talent inzet voor een gezonde en veilige samenleving.

De Hartlopers werken samen aan een gezonde en veilige toekomst

Een toekomst waarin mensen langer gezond blijven, veilig en gelukkig wonen, slim en zorgeloos reizen, financieel fit zijn, lekker werken en frank en vrij durven ondernemen. De Hartlopers verkennen de toekomst, voor 10 miljoen klanten nu en voor alle klanten later, vanuit het hart en met een gezamenlijk doel. Samen met een team werken we aan nieuwe, duurzame oplossingen die het verschil maken in jouw dag en van betekenis zijn in de samenleving.

De Hartlopers hebben hart voor elkaar, ieder brengt iets unieks. En het hart van Achmea? Dat vormen we samen.

Het hart van Achmea

Waar ons hart voor klopt!


Soms moet je even terug. Terug naar waar het begon. Naar wat je uniek maakt. Naar waar je hart ligt. Met hart voor wie, wat en hoe we het doen. Dan werken we samen. Aan een gezond en veilige toekomst. Voor 10 miljoen klanten nu en voor alle klanten later. Wij zijn de Hartlopers. Loop jij met ons mee?
Hé Hartloper!

We hebben een oogje op jou!


Ben jij in de eerste plaats een Hartloper? Iemand die zijn hart volgt, voorop loopt in zijn vakgebied en zijn talent inzet voor een gezonde en veilige toekomst? Wordt dan niet zomaar IT'er, Data-Engineer, Digital Marketeer of Financial. Word Hartloper én werk met 12.000 collega's samen aan die gezonde en veilige toekomst!