ONTDEK ALS FINANCIEEL MANAGEMENT TRAINEE WAAR JOUW AMBITIES LIGGEN!

Financieel Management Traineeship

Bij Achmea spreken we vaker over miljarden dan over miljoenen. Dat geeft meteen de impact weer van de financiële tak binnen Achmea. In het Financieel Management Traineeship leer je de feiten achter de cijfers kennen, bouw je aan een mooi netwerk en vertaal je informatie naar concrete adviezen. Adviezen die de top van onze organisatie bereiken. Je duikt meteen in onze financiële processen, maakt kennis met verschillende afdelingen en ontdekt waar je kracht ligt. Nadat je in 2 jaar het financiële speelveld hebt ontdekt, ben jij helemaal klaar voor een leidende rol binnen deze omgeving.

Benieuwd naar de ervaringen van de trainees?

Wij bieden jou de mogelijkheid om een aantal huidige trainees het hemd van het lijf te vragen over de Traineeships, de opdrachten binnen de Traineeships, de selectieprocedure, persoonlijke ontwikkeling en, niet te vergeten, onze organisatie! Mis deze kans niet en meld je aan voor een van ons vragenuurtje!

Bekijk de vacature


Innoveren met maatschappelijke impact bij een van de grootste financiële dienstverleners van Nederland? Ontdek als Financieel Management Trainee waar jouw ambities liggen.
VIDEO FINANCIEEL MANAGEMENT TRAINEESHIP

Neem een kijkje in het leven van financieel management trainee Roelof


Als trainee werk je tijdens je traineeship aan 4 verschillende opdrachten waarin jij je talent laat zien. Roelof vertelt hoe hij het als financieel management trainee bij Achmea ervaart! Meer weten? Bekijk de vlog.