Waar wil jij gelukkig oud worden?

Misschien lijkt het nog ver weg, maar het is een belangrijke vraag. Want gezond en gelukkig oud worden op een fijne plek, dat wil iedereen. Maar ons land vergrijst snel. Daardoor hebben we extra woningen nodig waar je prettig kunt wonen als je ouder bent. En dat terwijl er nu al een tekort is aan woningen én de zorg onder druk staat.

 

Wij zoeken naar oplossingen

Hoe zorgen we er dan met elkaar voor dat een gezond en passend thuis voor iedereen bereikbaar blijft? Als verzekeraar van 10 miljoen mensen voelen wij de verantwoordelijkheid ons in te zetten voor dit vraagstuk. Onze collega’s – met veel kennis over zorg, wonen en vastgoed – zoeken daarom samen met partners naar oplossingen.

Lees hieronder de verhalen van Jetty Kok, Elles Visscher en Joost de Baaij. Stuk voor stuk collega’s die hun hart volgen, vooroplopen in hun vakgebied én hun talent inzetten voor Duurzaam Samen Leven.

Kies een verhaal door op een afbeelding te klikken!

Joost de Baaij   Jetty Kok   Elles Visscher

 

Kom ook onverwacht impact maken vanuit je hart

Maar er is meer. Want we werken ook aan andere oplossingen voor vraagstukken rondom gezondheid, wonen, werken, mobiliteit en inkomen. Wil jij vanuit jouw talent én hart bijdragen aan oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen? Bekijk onze vacatures en solliciteer. Eerst meer weten? We staan altijd open voor een (digitaal) bakkie☕!

Campagne ‘Gelukkig oud worden volgens Achmea’ al gezien?


Met deze campagne willen we iedereen oproepen om nu na te denken over later. “Waar wil jij gelukkig oud worden?”. Ga het gesprek aan met je partner, ouders, met je vrienden. Meer informatie?

Commercial Gelukkig oud worden volgens Achmea


Meer woningen voor ouderen, nu!’ Met deze commercial vraagt Achmea aandacht voor het woningprobleem voor ouderen. De commercial is onderdeel van de campagne ‘Gelukkig oud worden volgens Achmea.