Door en voor Cloud Engineers!

 

     

 

Bij Achmea ben je niet zomaar Cloud engineer. Jij volgt jouw hart, loopt voorop in jouw vakgebied en zet jouw talent in voor een gezonde, veilige én duurzame toekomst. Elke dag werken onze 13.000 collega’s aan oplossingen die verder gaan dan verzekeren alleen. Met meer dan 10 miljoen klanten bij 10 mooie merken is Achmea de grootste verzekeringsmaatschappij van Nederland. Dit vraagt om innovatieve Cloud-oplossingen. En dus om échte specialisten. Samen met de allernieuwste technieken, fanatieke collega’s en toonaangevende partners bevind je je bij Achmea in het hart van de Cloud.

 

Als Cloud engineer kun je bij Achmea je hart ophalen. Met onze Cloud-first strategie, miljoenen gebruikers en ontelbaar veel terabytes aan gevoelige data is het werken aan onze Cloud projecten net zo afwisselend als uitdagend. Of je nu enthousiast wordt van Cloud engineering, Architecture of DevOps, we helpen je graag uitgroeien tot de expert die jij wilt zijn.

 

Bij Achmea werk je altijd in hechte, specialistische teams. Samen met je team kies je per project de juiste technieken. Van Azure en SAP tot open source oplossingen als Red Hat. Door de omvang van onze projecten, de hoge kwaliteitseisen en onze wendbaarheid, pionieren onze leveranciers zoals Microsoft graag met ons mee.

 

Met maar liefst 500 teams in de Cloud, full cycle development en honderden deployment pipelines loopt Achmea voorop als het gaat om Cloud engineering. Om voorop te blijven lopen, hebben we jou hard nodig!

 

Loop je met ons mee? Bekijk onze vacatures.

Ook interessant!

HART VOOR ≤CODE≥


Als Developer werk je samen met experts in een grote en uitdagende omgeving aan slimme oplossingen waar mensen échts iets aan hebben. Ook sta je zelf niet stil. Je kan je als ontwikkelaar continu blijven ontwikkelen bij Achmea. Daar vertellen onze Developers je graag meer over in onze video’s, artikelen en blogs.
Nieuw materiaal alert!

Ik wil op de hoogte blijven

Dat IT draait om inhoud hoeven we jou niet uit te leggen. En onze collega’s vertellen en schrijven graag over de inhoud. Wil jij de video’s, artikelen en podcasts als allereerste ontvangen? Meld je dan hier aan en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen (geen zorgen, we gaan je niet elke week een mail sturen!).