ONTDEK ALS IT MANAGEMENT TRAINEE WAAR JOUW AMBITIES LIGGEN!

IT Management Traineeship

Met drones die schade vaststellen, robotisering van handmatig werk, herverzekeren via blockchain en het initiëren van een digitaal ziekenhuis, speelt IT de hoofdrol bij Achmea. Als grootste digitale verzekeraar van Nederland zijn we op alle fronten aan het innoveren. Dat doen we voor onze klanten, andere bedrijven en onze eigen medewerkers: als IT Management Trainee heb je een ontzettend breed technologisch speelveld. Altijd in ontwikkeling en voorop in de strijd om technologie voor ons én onze klanten te laten werken. Dat is IT bij Achmea. Ontdek door aan uitdagende opdrachten te werken waar je naartoe wilt en maak het waar. En daarna? Daarna is het aan jou: na 2 jaar ben jij klaar voor een leidende rol binnen onze IT-organisatie.

Benieuwd naar de ervaringen van de trainees?

Wij bieden jou de mogelijkheid om een aantal huidige trainees het hemd van het lijf te vragen over de Traineeships, de opdrachten binnen de Traineeships, de selectieprocedure, persoonlijke ontwikkeling en, niet te vergeten, onze organisatie! Mis deze kans niet en meld je aan voor een van ons vragenuurtje!

 

Bekijk de vacature


Altijd in ontwikkeling en voorop in de strijd om technologie voor ons én onze klanten te laten werken. Ontdekt als IT Management Trainee waar jouw ambities liggen.
VIDEO IT MANAGEMENT TRAINEESHIP

Neem een kijkje in het leven van it management trainee Zoe


Als trainee werk je tijdens je traineeship aan 4 verschillende opdrachten waarin jij je talent laat zien. Zoe vertelt hoe zij het ervaart als it management trainee bij Achmea! Meer weten? Bekijk de vlog.
Social media

Geen social posts gevonden