Amsterdam Zuidoost is de afgelopen jaren, naast de Zuidas het ‘tweede zakencentrum van de hoofdstad’ geworden. Hier is ook het kantorencomplex Qube Offices gevestigd, sinds oktober 2020 het nieuwe thuis van vastgoed- en hypotheekbedrijf Syntrus Achmea Real Estate & Finance. Vol passie werken wij hier voor onze opdrachtgevers (vastgoed), huurders en woninghypotheekklanten. Deze officiële Achmea-locatie heeft een werkplek omgeving gebaseerd op de nieuwe Achmea-visie “Toekomst van werken”, inclusief alle state of the art voorzieningen. Zo biedt de hospitality area een gedeelde receptie, koffiebar, restaurant en café. Voor een lunch, koffie of ontmoetingsplek kun je in een gemoedelijke sfeer in Café de Huiskamer terecht. In het restaurant kun je zowel lunchen als dineren.

Naast de aantrekkelijke werkomgeving heeft ook de omgeving van de Qube Offices veel te bieden. Op loopafstand bevinden zich onder andere De Ziggo Dome, de Johan Cruyff Arena, AFAS Live en de ArenA Boulevard met al haar horeca en terrassen. Ook biedt de omgeving diverse grote en kleinere winkels met een gevarieerd assortiment.

De Qube Offices is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op steenworpafstand  ligt het trein- en metrostation Amsterdam Bijlmer ArenA met directe verbindingen naar Amsterdam Centraal, Schiphol en Utrecht.