Locatie

Amsterdam

Bekijk de vacatures

Amsterdam

In hét financiële centrum van Nederland, Amsterdam natuurlijk, is vastgoed- en hypotheekbelegger Syntrus Achmea Estate & Finance gevestigd. Hier werken 450 collega’s vol passie voor onze opdrachtgevers, huurders en hypotheekklanten. Vergaderen, brainstormen, gezellig lunchen of borrelen. Het kan allemaal in ons kantoor. Voor meetings boek je een van onze vergaderruimtes in het vergadercentrum op de achtste verdieping. Kun je wat extra inspiratie gebruiken? Dan neem je je collega’s en klanten mee naar het inspiratiecentrum op de eerste verdieping. Wedden dat je met nieuwe ideeën terugkomt? Dit is namelijk dé plek om samen te brainstormen over nieuwe klantoplossingen.

Tijdens een drukke werkdag kun je wel een energieboost gebruiken. In de afdelingspantry’s ligt dagelijks vers fruit en voor een gezonde lunch schuif je aan tafel in ons gerenoveerde bedrijfsrestaurant op de achtste verdieping. Ga je liever aan de wandel of wil je even uit je eigen omgeving gehaald worden? Kies dan voor een van de vele hippe lunchtentjes die allemaal op loopafstand te vinden zijn. Amsterdam Sloterdijk is volop in ontwikkeling, dus er komen steeds meer lunchplekjes en bars bij.

Over bars gesproken… Helemaal bovenaan, op de negende verdieping, vind je onze eigen bar. Hier sluit je maandelijks aan bij de gezellige Syntrusborrel die georganiseerd wordt door onze Borrelcommissie. Natuurlijk kun je tussendoor ook zelf met collega’s na werktijd een drankje doen.

360 graden

Kijk eens rond


Ons pand aan de Gatwickstraat 1 is perfect te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf station Amsterdam Sloterdijk wandel je binnen een paar minuten het pand binnen. En ook met de auto rijd je makkelijk en snel vanaf de A10 de parkeerplaats op. Heb je een elektrische auto? Op de parkeerplaats staan meerdere laadpalen.