Locatie

Amsterdam

Bekijk de vacatures

Amsterdam

Amsterdam Zuidoost is de afgelopen jaren, naast de Zuidas het ‘tweede zakencentrum van de hoofdstad’ geworden. Hier is ook het kantorencomplex Qube Offices gevestigd, sinds oktober 2020 het nieuwe thuis van vastgoed- en hypotheekbedrijf Syntrus Achmea Real Estate & Finance. Vol passie werken wij hier voor onze opdrachtgevers (vastgoed), huurders en woninghypotheekklanten. Deze officiële Achmea-locatie heeft een werkplek omgeving gebaseerd op de nieuwe Achmea-visie “Toekomst van werken”, inclusief alle state of the art voorzieningen. Zo biedt de hospitality area een gedeelde receptie, koffiebar, restaurant en café. Voor een lunch, koffie of ontmoetingsplek kun je in een gemoedelijke sfeer in Café de Huiskamer terecht. In het restaurant kun je zowel lunchen als dineren.

Naast de aantrekkelijke werkomgeving heeft ook de omgeving van de Qube Offices veel te bieden. Op loopafstand bevinden zich onder andere De Ziggo Dome, de Johan Cruyff Arena, AFAS Live en de ArenA Boulevard met al haar horeca en terrassen. Ook biedt de omgeving diverse grote en kleinere winkels met een gevarieerd assortiment.

De Qube Offices is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op steenworpafstand  ligt het trein- en metrostation Amsterdam Bijlmer ArenA met directe verbindingen naar Amsterdam Centraal, Schiphol en Utrecht.

360 graden

Kijk eens rond


Ons pand aan de Gatwickstraat 1 is perfect te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf station Amsterdam Sloterdijk wandel je binnen een paar minuten het pand binnen. En ook met de auto rijd je makkelijk en snel vanaf de A10 de parkeerplaats op. Heb je een elektrische auto? Op de parkeerplaats staan meerdere laadpalen.
Gerelateerde vacatures

Misschien is dit ook interessant voor je?

Bekijk meer vacatures