Locatie

Apeldoorn

Bekijk de vacatures

Apeldoorn

Ons kantoor ligt prachtig in het groen en met 4.500 medewerkers is het er gezellig druk. Centraal op deze locatie is het ontmoetingsgebouw, waar onder meer het vergadercentrum in zit en waar met regelmaat gezellige en leerzame bedrijfsevenementen worden georganiseerd. Met o.a. een groot bedrijfsrestaurant, een luxe koffiebar en de brasserie – compleet met bediening – kun je altijd wel ergens terecht om iets te eten en drinken. Prima service toch? Werk je in een ander gebouw? Geen probleem: de gebouwen staan allemaal met elkaar in verbinding. En wist je dat de locatie Apeldoorn op haar eigen terrein over 2 luxe vergader-accomodaties beschikt midden in het bos waar je even helemaal uit je kantooromgeving wordt getrokken?

Zowel binnen als buiten voel je de sfeer van de Veluwe. De laagbouwkantoren van Achmea gaan op natuurlijke wijze op in de groene omgeving. Collega’s gebruiken hun pauzes dan ook regelmatig om een wandeling te maken in de buitenlucht. Even ontspannen en tot rust komen, alsof het weekend is. Kenmerkend voor ons bos is de 200 jaar oude sequoiaboom. Wist je dat we er een eigen bar naar hebben vernoemd? De personeelsvereniging heeft een eigen sequoiabar waar regelmatig gebruik van wordt gemaakt. Een speciale vermelding verdient ons eigen innovatiecentrum LAB-55. In samenwerking met Seats2meet is dit hét ontmoetingspunt voor zzp’ers en jonge ondernemers.

360 graden

Kijk eens rond


Vanaf de A1 of A50 rijd je zo de Laan van Malkenschoten op. Als je met het openbaar vervoer komt, ben je er trouwens – dankzij een snelle busdienst – ook zo.
Gerelateerde vacatures

Misschien is dit ook interessant voor je?

Bekijk meer vacatures