Locatie

Tilburg

Bekijk de vacatures

Tilburg

Kenmerkend aan deze locatie is de hoge toren van 22 verdiepingen en de directievleugel, alias Het Zeehuis. Met in totaal 2.100 werkplekken, waarvan een groot deel bestaat uit deskbikes en hoog-laagbureaus. Je kunt dus lekker actief aan de slag!

Als je even een moment voor jezelf wilt, kun je dat vinden in de rustruimte. Daarnaast beschikt de locatie ook over een kolf- en gebedsruimte en kun je een frisse neus halen in onze prachtige tuin. Bovendien zijn er comfortabele oorstoelen die als ideale werk- en overlegplekken vaak worden benut. Je gezondheid krijgt op deze Achmealocatie een flinke boost, ook omdat er voor alle afdelingen vers fruit te vinden is. En tijdens de Tilburgse kermis is het feest. Ook bij ons, want met de roze maandag als hoogtepunt, laten we dit zeker niet stilletjes aan ons voorbijgaan…

360 graden

Kijk eens rond


Eigenlijk kun je het gebouw aan de Spoorlaan niet missen: de rode gevel valt namelijk behoorlijk op. De straatnaam verraadt het eigenlijk al een beetje: we zitten op loopafstand van het station. Toch kun je ook prima met de auto naar kantoor komen.
Gerelateerde vacatures

Misschien is dit ook interessant voor je?

Bekijk meer vacatures