Ontdek als management trainee waar jouw ambities liggen!

Management Traineeship

Het Management Traineeship is ontwikkeld om jou klaar te stomen voor een leidende positie binnen Achmea. Ontwikkel persoonlijk leiderschap op topniveau en ontdek waar je ambities liggen. Geef richting aan innovaties en maak van Achmea een slimme organisatie die klaar is voor de toekomst. Een van de opdrachten voer je uit in Istanbul, Athene, Zürich of Bratislava, zodat je inzicht krijgt in andere culturen en gewoontes. Een ervaring om niet te missen. Klaar om de eerste stap te zetten waardoor jouw carrière in een stroomversnelling komt? Ontdek het zelf.

Benieuwd naar de ervaringen van de trainees?

Wij bieden jou de mogelijkheid om een aantal huidige trainees het hemd van het lijf te vragen over de Traineeships, de opdrachten binnen de Traineeships, de selectieprocedure, persoonlijke ontwikkeling en, niet te vergeten, onze organisatie! Mis deze kans niet en meld je aan voor een van ons vragenuurtje!

Bekijk de vacature


Werk aan innovaties, die mensenlevens veranderen en die impact hebben op thema’s als veiligheid, gezondheid en toekomstbestendigheid. Ontdek als Management Trainee waar jouw ambities liggen.
Video Management Traineeship

Neem een kijkje in het leven van management trainee Nicole


Als trainee werk je tijdens je traineeship aan 4 verschillende opdrachten waarin jij je talent laat zien. Nicole vertelt hoe zij als innovatie deskundige Achmea ervaart en over haart tweede opdracht! Meer weten? Bekijk de vlog.