Interpolis behoort als maatschappelijke, coöperatieve organisatie tot een van de meest toonaangevende financiële dienstverleners van Nederland. Begin jaren 90 introduceerden we ‘Glashelder’, onze belofte om verzekeren minder complex te maken. Voortaan was er maar één polisblad, geen kleine lettertjes en met één telefoontje is schade afgehandeld. 2017 gingen we daarin een stapje verder. We maakten de stap van het minder complex maken van verzekeren naar het minder complex maken van de levens van mensen. Dit doen we door mensen bewust te maken van waar het echt om gaat in het leven. En door oplossingen te bieden voor wat er echt toe doet. We helpen mensen en bedrijven te focussen op wat echt belangrijk is.

Interpolis stimuleert zelfredzaamheid bij klanten

We helpen mensen zelfredzaam te zijn. Zodat zij vanuit eigen kracht hun leven vormgeven, plannen maken voor de toekomst en genieten van vandaag. Tegenslagen die het leven ontwrichten, passen daar niet bij. We zoeken daarom altijd naar slimme oplossingen die dit voorkomen. En als er dan toch een keer tegenslag is, helpen we op een excellente en snelle wijze.

‘Kan niet’ bestaat niet bij ons

We zijn ervan overtuigd dat als het bedacht kan worden, het ook te realiseren is. Met gerichte vernieuwingen wil Interpolis impact maken op levens van mensen en bijdragen aan het oplossen van maatschappelijke problemen. Zo kunnen klanten vol vertrouwen in het leven staan. Slimme oplossingen bedenken we samen met klanten en partners, door te leren en te experimenteren. Want dat is volgens ons de coöperatie van nu.

Een greep uit onze slimme oplossingen:

 • Veilig in het verkeer
  We hebben de ambitie om het verkeer in Nederland veiliger te maken en ongevallen te voorkomen. Onze AutoModus app verhindert u om de telefoon te gebruiken achter het stuur, waardoor u niet wordt afgeleid en weer veilig bij uw dierbaren thuiskomt.
 • Een huis dat veilig voelt
  Jaarlijks zijn veel Nederlanders slachtoffer van inbraak. We willen dit aantal terugbrengen en het veiligheidsgevoel van onze klanten vergroten. Onze Inbraakbarometer waarschuwt als er een verhoogd inbraakrisico in uw wijk is.
 • Groene daken als duurzame oplossing
  De kans op extreem weer verdubbelde de afgelopen 5 jaar. Steeds vaker valt er veel regen in korte tijd. De druk op riolen en daken neemt daardoor toe. En dit zorgt voor meer schade aan daken. Ons groene dak is een oplossing die dit helpt te voorkomen en maakt de buurt ook nog eens groener.
 • Verminderen van burn-outklachten onder jong volwassenen
  Het aantal burn-out gerelateerde klachten onder jong volwassenen is de afgelopen jaren flink gestegen. Om hen te helpen bij het vroegtijdig herkennen en erkennen van burn-outklachten, ontwikkelden we een slaapchallenge, beweegchallenge en een Digital Detox.
 • Bewust van de risico’s van vandaag
  De digitalisering van het bedrijfsleven gaat snel. Ondernemers krijgen daardoor steeds meer te maken met cyberrisico’s, zoals hacks en virussen. We vergroten de digitale weerbaarheid van bedrijven, om te voorkomen dat data op straat komen te liggen. Het creëren van bewustwording is daarin een belangrijke stap. Dit gebeurt onder andere door het organiseren van cyber-events.

Help jij ons mee? Bekijk onze vacatures.