Onze visie

De toekomst een stap voor zijn vraagt om vernieuwers

Weet jij hoe je leven er over 5 jaar uit ziet? Nee, dat weet niemand. Ténzij je de toekomst zelf mag vormgeven. Bij Achmea kan dat. Hoe? Door er vol voor te gaan!

Bij Achmea helpen we mensen zo goed mogelijk omgaan met risico’s. Met grote merken onder onze paraplu, zoals Centraal Beheer, Interpolis, FBTO en Zilveren Kruis zijn we toonaangevend in de wereld van verzekeringen. Dat zijn we al 200 jaar. En… dat hopen we over 200 jaar nog steeds te zijn. Ons inzetten voor levensgeluk van onze klanten: daar maken we ons hard voor. Verzekeren heeft namelijk alles te maken met je goed voelen. Daar zijn we van overtuigd. Dus investeren we in producten en diensten die dat goede gevoel geven. Een fitte geest en een uitstekende financiële planning voor rust en regelmaat. Traditionele waarden, die gewoon nog steeds gelden voor een gelukkig leven.

We leven in een wereld waar we organen uit 3D-printers toveren, de voedselproductie verbeteren met drones en fabrieken bouwen waar geen mens meer werkt.

Meer dan ooit hebben we behoefte aan vernieuwers: mensen die durven dromen en die deze dromen waarmaken.
Als je dat vertaalt naar Achmea, betekent dat schaven aan risicomodellen, het verbeteren van onze websites of marketinguitingen bedenken die bij miljoenen mensen blijven hangen (Even Apeldoorn bellen). Maar er is zoveel meer te doen om ons dé verzekeraar van de toekomst te maken. Ontdek het zelf! De wereld verandert. Dus wij ook. En hoe zit dat met jou? Ben jij de toekomst een stap voor?