Onze visie

Bij Achmea werken we samen aan een gezonde, veilige, toekomstbestendige samenleving

Een toekomst waarin mensen langer gezond blijven, veilig en gelukkig wonen, slim en zorgeloos reizen, financieel fit zijn, lekker werken en frank en vrij durven ondernemen.

We volgen de maatschappelijke ontwikkelingen op de voet. We verkennen de toekomst en werken samen aan nieuwe, duurzame oplossingen die het verschil maken in jouw dag en van betekenis zijn in de samenleving. Omdat we erin geloven dat je samen sterker staat dan alleen.

Innoveren met maatschappelijke impact

Nieuwe verwachtingen, nieuwe mogelijkheden. We blijven onze organisatie er voortdurend op aanpassen. Voorop blijven lopen in oplossingen die voldoen aan de wensen van onze klanten. Het leverde de afgelopen jaren al veel mooie diensten op waarmee we dagelijks relevant zijn voor onze klanten op het gebied van gezondheid, woonomgeving, mobiliteit en toekomstvoorziening.

Interpolis ontwikkelde #PhoNo, Centraal Beheer helpt de niet zo handige Harry’s met de Klushulp en Zilveren Kruis zorgt ervoor dat ouderen langer thuis kunnen blijven wonen met Gezond Thuis. Binnenkort meer over deze toffe innovaties en de collega’s die hieraan mee hebben gewerkt!

Samenwerken aan een gezonde, veilige en toekomstbestendige samenleving

Wat betekent dat voor jou?


Als je dat vertaalt naar de praktijk, betekent dat we samen met 12.000 collega’s werken aan innovaties met maatschappelijke impact, schaven aan risicomodellen, het verbeteren van onze websites of marketinguitingen bedenken die bij miljoenen mensen blijven hangen. Allemaal met als doel om de samenleving, gezonder, veiliger en toekomstbestendiger te maken. Meer dan ooit hebben we daarom behoefte aan vernieuwers: mensen die grenzen verleggen, ontwikkelen én non stop verbeteren. Ben jij klaar om stappen te zetten en samen #1STAPVOOR zijn? Bekijk onze vacatures!
Kom werken bij Achmea!

#1STAPVOOR


Hé Vernieuwer! Wil jij vernieuwen, ontwikkelen, verbeteren, uitgedaagd worden én samen werken aan een gezonde, veilige en toekomstbestendige samenleving? Bekijk de vacatures én kom samen met ons impact maken!