Stage lopen bij Achmea

Als grootste verzekeraar van Nederland maken wij het leven van onze tien miljoen (!) klanten elke dag een stukje gezonder en veiliger. Daarbij kijken we naar het nu én naar de toekomst. Dit maakt dat wij één van de meest innovatieve bedrijven van Nederland zijn! Als stagiair lever jij hier met je inspanningen of onderzoek een bijdrage aan. Laat ons maar zien wat je in huis hebt!

We zetten alvast een paar voordelen voor je op een rijtje:

  • Werken voor de grootste verzekeraar van Nederland met grote merken;
  • Stagelopen in Amsterdam, Apeldoorn, Leeuwarden, Leiden, Tilburg of Zeist;
  • Aantrekkelijke stagevergoeding (mbo € 400,- & hbo/wo € 650,- bruto p/m);
  • Je krijgt een laptop (en telefoon indien nodig) van ons tijdens je stageperiode;
  • Een 34-urige werkweek de standaard! Je werkt 4 dagen van 8,5 uur. Zo heb je nóg meer tijd voor je studieopdrachten, vrienden/familie, Netflix óf jouw favoriete sport;
  • In de meeste gevallen mag je zelf je werkdagen- en tijden bepalen.

Sterke powerbrands, veel verschillende vakgebieden
Je hebt vast weleens gehoord van Zilveren Kruis, Centraal Beheer, Interpolis of FBTO. Maar wist je ook dat deze merken allemaal onderdeel uitmaken van Achmea? Bij Achmea krijg je de kans om stage te lopen bij één van deze grote merken!

Stagelopen kan in heel veel verschillende vakgebieden: Finance, IT, Marketing, Communicatie, Data, Juridisch, en nóg veel meer dan dat. In al onze vakgebieden werken we met de beste professionals en gebruiken we de nieuwste technologieën. Voor studenten met ambitie een hele wereld om te ontdekken dus. It’s up to you wat je ermee doet! Wij bieden je in ieder geval de kans het beste uit je stage én jezelf te halen.

Tijdens je (meewerk)stage doe je ook écht mee!
Na al die uren op school is het tijd voor het echte werk. Reken maar dat je bij ons elke dag nieuwe dingen leert. ‘Hoe zou jij dit aanpakken?’ is een vraag die je voortdurend gesteld wordt. Want jouw kennis en creativiteit helpen ons om iedere dag vooraan te staan met excellente producten en optimale klantgerichtheid. Door zélf te doen, dat maakt een stage bij Achmea tot een geweldige ervaring. Niet alleen voor een goed cijfer op school, maar direct al een topbedrijf op je cv!

Bij Achmea heeft je afstudeer- en promotieonderzoek direct impact!
Wie zijn de doelgroepen van de toekomst? Welke trends zijn leading volgend jaar, en het jaar daarna, en daarna? Hoe kunnen we zorgen dat onze bedrijfsvoering futureproof is? Stuk voor stuk intrigerende vraagstukken. Met jouw onderzoek, vanuit een eigen onderwerp of een lopend onderzoeksthema bij ons, draag jij bij aan onze kracht om te anticiperen op nieuwe ontwikkelingen.

Bekijk onze stages. Staat jouw droomstage er niet tussen, maar denk je wel dat we iets voor elkaar kunnen betekenen? Stuur jouw CV en motivatie naar stagedesk@achmea.nl.

 

 

Stage lopen bij Achmea

Kortom: stage lopen bij Achmea, dat wil je!
Waarom ook alweer? We vertellen het je nogmaals in deze video!