Stage lopen bij Achmea

Als grootste verzekeraar van Nederland maken wij het leven van onze tien miljoen (!) klanten elke dag een stukje gezonder, veiliger en duurzamer. Daarbij kijken we naar het nu én naar de toekomst. Dit maakt dat wij één van de meest innovatieve bedrijven van Nederland zijn! Als stagiair lever jij hier met je inspanningen of onderzoek een bijdrage aan. Laat ons maar zien wat je in huis hebt!

We zetten alvast een paar voordelen voor je op een rijtje

  • Werken voor de grootste verzekeraar van Nederland met grote merken;
  • Stagelopen in Amsterdam, Apeldoorn, Leeuwarden, Leiden, Tilburg of Zeist;
  • Aantrekkelijke stagevergoeding (mbo € 400,- & hbo/wo € 650,- bruto p/m);
  • Je krijgt een laptop (en telefoon indien nodig) van ons tijdens je stageperiode;
  • Een 34-urige werkweek de standaard! Je werkt 4 dagen van 8,5 uur. Zo heb je nóg meer tijd voor je studieopdrachten, vrienden/familie, Netflix óf jouw favoriete sport;
  • In de meeste gevallen mag je zelf je werkdagen- en tijden bepalen.

Sterke powerbrands, veel verschillende vakgebieden
Je hebt vast weleens gehoord van Zilveren Kruis, Centraal Beheer, Interpolis of FBTO. Maar wist je ook dat deze merken allemaal onderdeel uitmaken van Achmea? Bij Achmea krijg je de kans om stage te lopen bij één van deze grote merken!

Stagelopen kan in heel veel verschillende vakgebieden: Finance, IT, Marketing, Communicatie, Data, Juridisch, en nóg veel meer dan dat. In al onze vakgebieden werken we met de beste professionals en gebruiken we de nieuwste technologieën.

Nieuwsgierig geworden naar de stage mogelijkheden?
Bekijk hier onze stages. Goed om te weten: voor het vakgebied IT is een open sollicitatie mogelijk, waardoor je invloed hebt op wat jij wil! Staat jouw droomstage er niet tussen? Maak dan snel een jobalert aan zodat je als eerste op de hoogte bent van de stageopdrachten die nog online komen!

Onderaan deze pagina vind je onze recruiters.

Stage lopen bij Achmea

Kortom: stage lopen bij Achmea, dat wil je!
Waarom ook alweer? We vertellen het je nogmaals in deze video!

Stagiair IT Open Sollicitatie


We leven in een snel veranderende wereld waarin technologie niet meer weg te denken is. Dat ervaar je zelf iedere dag. In je werk én thuis. Daardoor houden klanten van nu van snelheid, innovatie en gemak. Tegelijkertijd worden vertrouwen, security en privacy steeds belangrijker. Als stagiair kan jij mee werken in een omgeving die de technologie voor ons én voor onze klanten wil laten werken.