Talentships: expertfunctie met heel veel extra’s

Een expert worden, en als het even kan, één van de besten in je vakgebied. Bij Achmea zit je als pas afgestudeerde hbo’er of wo’er direct goed. Bij een Talentship solliciteer je namelijk op een specifieke vacature, bijvoorbeeld binnen Schade of Digital Marketing, met een interessant aanbod vakgerelateerde opleidingen die precies worden afgestemd op je leerbehoeften en de inhoud van je werk. Ook krijg je alle gelegenheid voor persoonlijke groei om alles uit je talent te halen. Na een interessante periode ben je klaar om je next steps te maken. Je stroomt dan door naar een medior functie met nieuwe spannende opdrachten, en van daaruit werk je verder aan je carrière.

Talentship Agro
Tijdens het Talentship Agro maak je kennis met 3 afdelingen op onze locatie in Leiden. Elke afdeling kent haar eigen vraagstukken en dynamiek. Maar voor alle afdelingen staat 1 ding centraal: de klant. De teams werken voor de bekende merken Interpolis, Avéro Achmea en Hagelunie. Een dag in de week krijg je ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling, doe je trainingen en behaal je vakdiploma’s. In dit Talentship word je in 2 jaar ontwikkeld tot Specialist op het gebied van Agrarische verzekeringen. Wij bieden jou die kans bij de grootste agrarische verzekeraar van Nederland! Ben jij een starter met ambitie? En loop je niet weg voor een flink portie verantwoordelijkheid? Dan vertrouwen wij jou onze klanten graag toe! Dit Talentship start op 1 maart en 1 september. Meer weten? Neem dan contact op met Diego Rodenbecher via 06 8305 5368 of Diego.Rodenbecher@Achmea.nl

Talentship Digital Marketing
Wil jij in 18 maanden op drie verschillende plekken ervaring opdoen bij top merken als Centraal Beheer, FBTO, Interpolis en Zilveren Kruis? Het eerste jaar ontwikkel jij je als allround marketeer. Vervolgens ga je jezelf specialiseren in een digital thema naar keuze. Zo kun je jezelf verdiepen in bijvoorbeeld digital marketing, paid advertising, growth hacking, content marketing, SEO, SEA, social media, campagne management, customer journeys en nog veel meer digital onderwerpen. Als Digital Marketeer neem je veelal deel aan Scrumteams, zodat je onze Agile werkwijze eigen kunt maken en direct een bijdrage kunt leveren aan gave uitdagingen, zoals:
•Uitwerken van social media strategie Centraal Beheer (visie 2020)
•Doorontwikkeling van digital marketing campagnes en pilots met nieuwe tools en kanalen, waaronder voice
•Nieuwe slimme oplossingen in de markt zetten zoals Thuiswacht of bijvoorbeeld millenials helpen om beter te ontspannen omdat burnouts vaak voorkomen
•Begeleiden van implementatie redesign FBTO.nl

Binnen dit Talentship ontwikkel je jezelf zowel vakinhoudelijke als op persoonlijk vlak. Zo volg je interne kennissessies, werk je cases uit samen met de andere talenten, word je ondersteund met externe opleidingen en krijg je begeleiding van jouw eigen ‘digital buddy’ binnen Achmea. Naar verwachting is de volgende startmoment van dit talentship in februari 2020. De werving zal dan in oktober 2019 van start gaan. Meer weten? Neem dan contact op met Sylvia Wools via 0613721102 of Sylvia.Wools@Achmea.nl.

Talentship Schadeverzekeren
Het Talentship Schadeverzekeren biedt jou de kans om je tot Specialist te ontwikkelen! In 2 jaar tijd doe je ervaring op binnen 3 verschillende onderdelen van onze schadeketen met de bekende merken Interpolis, Centraal Beheer, FBTO en Avéro Achmea. Onderdelen die mee doen zijn: Acceptatie, Schaderegeling, Personenschade, Productmanagement en Schade-experise. Samen kijken we welke 3 het beste bij jouw persoonlijke ontwikkeling en ambitie passen. Binnen het onderdeel werk je 6 maanden op een afdeling mee. Tijdens deze 1,5 jaar is het ‘learning on the job’. Daarnaast krijg je tijd en ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling via trainingen en behaal je vakdiploma’s. Aan het einde mag jij je ‘Specialist Schadeverzekeren’ noemen! En kies je binnen Achmea de richting die het beste bij jou past. Je gaat werken op onze locaties in Tilburg en Apeldoorn. Dit Talentship start op 1 september. Meer weten? Neem dan contact op met Diego Rodenbecher via 06 8305 5368 of Diego.Rodenbecher@Achmea.nl

Talentship Zorginkoop Zilveren Kruis
Zilveren Kruis, onderdeel van Achmea, is met ruim 3,3 miljoen verzekerden één van de grootste zorgverzekeraars van Nederland. We hebben vestigingen in Leiden en Leusden. Of het nu gaat om het regelen van zorg, het betalen van zorg of het streven naar vitaliteit. Wij helpen onze klanten de weg te vinden in de zorgwereld en het maken van de juiste persoonlijke keuzes in de zorg. In het Talentship Zorginkoop voer je vier projecten van elk een halfjaar uit binnen Zilveren Kruis. Je maakt kennis met de beleidsaspecten door mee te denken over de processen rond het inkopen van zorg. Daarnaast zit je om de tafel met ziekenhuizen en andere zorgaanbieders om over de inhoud en condities te onderhandelen. Vanzelfsprekend leer je ook de achterkant van het proces kennen: de beoordeling en afhandeling van zorgdeclaraties. Zo ontwikkel jij je tot een professional op een sleutelpositie binnen Zorginkoop. We helpen je met je persoonlijke groei via een eigen coach en uitdagende trainingen. Dit programma staat open voor pas afgestudeerde wo’ers met een drive om zorg beter te maken en tegelijk betaalbaar te houden.
Dit Talentship start op 1 september. Meer weten? Neem dan contact op met Erik-Jan van Asten, via 06 222 68 984 of Erik-Jan.van.Asten@Achmea.nl.