Nieuws
“Als je het kan dromen, kan je het doen.”
18-09-2021 | 11:01
Hava Göktekin-Kahraman

“Als je het kan dromen, kan je het doen.”

Ik ben Hava Göktekin-Kahraman, 51 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in Turkije. Ik ben vanaf van mijn 11e jaar in Nederland. Ik ben getrouwd en moeder van 2 dochters van 20 en 15 jaar oud. Ik werk al 28 jaar bij Achmea. Ik heb voor verschillende labels van Achmea gewerkt in verschillende functies.

Vanaf 2013 heb ik de functie van klantcontact medewerker bij Zilveren Kruis. Ik ben een klachtbehandelaar. Ik werk 24 uur per week. Voor mijn functie komt mijn moedertaal Turks ook goed van pas. Ik help regelmatig verzekerden in het Turks en dat is ook nooit een probleem. Ik word ook regelmatig via andere afdelingen gevraagd om een document, nota of een rapport te vertalen van Turks naar Nederlands. Dat doe ik met groot plezier en ik krijg hier ook de ruimte voor.

Daarnaast ben ik ambassadeur van Gezond Werken en lid van Kleurrijk Achmea. Ik werk in een team van 15 personen en waarvan 3 collega’s met andere culturele achtergrond. Ik vind het fijn dat er ook diversiteit in een team aanwezig is.

Ik vind het heel fijn dat Achmea vooral de laatste jaren veel aandacht geeft aan culturele diversiteit en inclusie. Ik ben dankbaar dat ik op mijn godsdienstige feestdag ook een diversiteitsdag kan opnemen. Dat zie ik niet veel bij andere werkgevers.