Nieuws
Werken bij Achmea: kansen krijgen, pakken en groeien
10-08-2020 | 15:10
Gülnaz Tas

Als acceptant bij MKB bedrijven (Interpolis) heeft Gülnaz Tas de afgelopen jaren niet stilgestaan als het gaat om haar eigen ontwikkeling. Sterker nog: zij heeft zich binnen Achmea voorzien van een mbo, hbo én Bachelor diploma.

Het is supermooi dat dit binnen Achmea mogelijk is. Je eigen ontwikkeling wordt echt als belangrijk gezien en ik kan er voor mijn toekomst iets mee.

Mijn leidinggevende zag bij mij potentie om door te groeien en we hebben samen een groeiplan opgesteld. Mijn eigen ambitie om door te groeien, speelde ook mee natuurlijk. Ik wilde graag meer verantwoordelijkheid, maar daarvoor wordt vaak een hbo diploma gevraagd.

Ik kreeg de mogelijkheid om de hbo-leergang Bedrijfskunde te doen. Deze leergang wordt intern aangeboden; heel fijn, want je doet het dus samen met collega’s. Je stimuleert elkaar en hebt steun aan elkaar als het even minder gaat. Hoewel het soms best heftig was om de studie te combineren met werk en een gezin, werd het na een tijdje steeds leuker. Ik kreeg de smaak te pakken en het combineren ging minder een rol spelen.

Je gaat je realiseren dat je verder gaat en naar de toekomst gaat kijken. Tijdens het leren groei je al. Ik heb in 8 jaar een mooie ontwikkeling doorgemaakt van een interne mbo-opleiding Bank en Verzekeren naar een hbo-opleiding Bedrijfskunde tot een bachelor Verandermanagement. Ik ben ontzettend blij dat mijn teamleider dit mogelijk heeft gemaakt. Het pakken van eigen regie en dan ook het vertrouwen krijgen om verder te kijken en te groeien ervaar ik echt als een kers op de taart van het werken bij Achmea.

Achmea heeft me veel ruimte, vertrouwen en ook tijd gegeven om aan mijn ontwikkeling en loopbaan te werken. Ik kreeg tijdens de opleiding feedback op mijn opdrachten van mijn leidinggevende en tips om bijvoorbeeld een keer mee te lopen op een andere afdeling. Ik ga me nu bezinnen op wat ik verder wil, ik heb mijn bagage en wil ook iets teruggeven aan de organisatie.

Blijf de toekomst een stap voor!
Bij Achmea pak je regie over je eigen loopbaan. Werk aan jouw vakmanschap, nieuwe kennis en vaardigheden dit maakt dat je fit blijft voor de toekomst. Achmea staat open voor jouw creativiteit en nieuwe ideeën om zo de toekomst een stap voor te zijn!