Vakgebied

Digital Marketing

Bekijk de vacatures

Digital Marketing

De digitale revolutie verandert de verzekeringswereld in hoog tempo. Als Achmea willen we daarin niet alleen vooroplopen; we willen de toekomst een stap voor zijn. Hoe kan digital het klantcontact eenvoudiger maken? En hoe kunnen we daarmee onze service nog verder verbeteren? Bij alles wat we doen, denken we in digitale mogelijkheden en oplossingen. Voor een digital marketingspecialist is Achmea de arena waar je op het hoogste niveau kunt excelleren.

Met het ontwikkelen en optimaliseren van onze digitale kanalen en touch points, werken wij hard aan de toekomst van Achmea. Een toekomst waarin elke klant een website op maat krijgt. Met alleen relevante informatie voor hem of haar. Onze 400 digital marketingspecialisten werken in agile-teams om nóg dichter bij onze klanten te staan. Relevant zijn op momenten wanneer het moet en via de juiste kanalen met een optimale omnichannel-experience. Dat is waar jij als digital marketeer bij Achmea je stempel op kan drukken.

Of je nu een searchspecialist, conversion-rate-optimalist, marketingstrateeg, contentspecialist, webanalist, customerjourneyspecialist, UX-designer of growth-hacker bent: bij ons vind je meer dan voldoende uitdagingen die passen bij jouw vak. Hierbij is er ruimte om te experimenteren met interactiemogelijkheden, zoals spraaknavigatie of chatbots.

Carriere

Werken voor top merken


Wist je dat je binnen Achmea voor verschillende merken aan de slag kunt? Met onder andere Zilveren Kruis, FBTO en Centraal Beheer hebben we meerdere prachtige merken onder 1 paraplu. Maar er zijn ook start-ups zoals Homies en RoadGuard. Ideaal voor jouw kansen om jezelf te ontwikkelen en toch bij je vertrouwde werkgever te blijven. Achmea heeft het allemaal in huis.
Even kennismaken

Wesley Jongbloed, digital marketeer Zilveren Kruis

In de weken voorafgaand aan mijn eerste werkdag vroeg ik mij steeds vaker af hoe het eigenlijk zou zijn om voor een (zorg)verzekeraar te werken. Mijn omgeving reageerde gemixt. Naast enthousiasme kreeg ook geregeld te horen dat het werken voor een verzekering waarschijnlijk heel suf zou zijn. Maar niets bleek minder waar. Alles wat ik de afgelopen jaren miste in mijn werk en werkomgeving werd ruimschoots gecompenseerd bij Zilveren Kruis; volledig Agile-werken, een marktleider met een megagroot bereik, voortdurend streven naar een 9+-klantbeleving en heel veel innovatie en productontwikkeling. Dus nee, suf is het zeker niet! Lees verder.

Even Kennismaken

Digital Marketing bij Zilveren Kruis


Campagnes, search, app development, conversie optimalisatie. Wat is jouw expertise? Bij Zilveren Kruis werken we iedere dag om ons merk een stukje beter te maken. Vind jij het ook leuk om nieuwe dingen te proberen voor de beste customer experience?
Werken bij Achmea

Maak kennis met onze recruiter

Sylvia Wools

+31613721102
Gerelateerde vacatures

Misschien is dit ook interessant voor je?

Bekijk meer vacatures