Vakgebied

Management Traineeship

Bekijk de vacatures

Wil jij maatschappelijk impact maken op meer dan 10 miljoen klanten?

Het Management Traineeship is ontwikkeld om jou klaar te stomen voor een leidende positie binnen Achmea. Ontwikkel persoonlijk leiderschap op topniveau en ontdek waar je ambities liggen. Geef richting aan innovaties en maak van Achmea een slimme organisatie die klaar is voor de toekomst. Je werkt aan 4 verschillende opdrachten waarin jij je talent laat zien. Al onze trainees volgen een persoonlijk ontwikkeltraject, waarbij je gecoacht wordt door (oud-)trainees, een mentor, managers en andere collega’s. Handig om mee te sparren en waardevolle contacten die je verder op weg helpen. Je vormt een hechte groep met trainees die tegelijk met je starten, door samen een extern ontwikkelprogramma (Meeting of Minds) te volgen. Tijdens deze bijeenkomsten wordt jouw ontwikkeling ondersteund door een persoonlijk leiderschapsprogramma en een coach.

Eén van de 4 opdrachten voer je uit in Istanbul, Athene, Zürich of Bratislava, zodat je inzicht krijgt in andere culturen en gewoontes. Een ervaring om niet te missen. Klaar om de eerste stap te zetten waardoor jouw carrière in een stroomversnelling komt?

Even Kennismaken

Neem een kijkje in het leven van Management Trainee Nicole


Als trainee werk je tijdens je traineeship aan 4 verschillende opdrachten waarin jij je talent laat zien. Nicole vertelt hoe zij Achmea ervaart en waar zij haar tweede opdracht doet. Meer weten? Bekijk de vlog.

Wist je dat..

Je gaat werken voor top merken
Achmea heeft verschillende merken. Stuk voor stuk helden in de manier waarop ze elk op eigen wijze relevant zijn voor hun klanten. De drie belangrijkste, de ‘power brands’ zijn Centraal Beheer, Interpolis en Zilveren Kruis. Maar je kent ongetwijfeld ook FBTO en inshared: óók Achmea!
Je impact maakt op 10 miljoen klanten
Achmea verzekert ongeveer 10 miljoen Nederlanders voor zorg, schade en inkomen. Dat is bijna twee op de drie mensen, en dus een enorme verantwoordelijkheid. Omdat problemen vaak grotere gevolgen hebben dan geld alleen, helpen we klanten vooral om problemen te voorkómen. En áls er schade optreedt, vergoeden wij die en helpen we bij het herstel ervan.
Je continu blijft innoveren
In Lab55 werkt Centraal Beheer samen met startups, zzp’ers, ondernemers en studenten aan de toekomst van verzekeren. Onze deuren staan altijd open voor creatievelingen, vrije denkers en mensen met lef. Want wat is leuker en effectiever dan kennis delen en samen tot geweldige ideeën te komen?
Pak deze kans

Solliciteer nu

Wil je jouw talent benutten en laten zien wat je in huis hebt? In het Management Traineeship van Achmea geef je richting aan je carrière en ontwikkel jij jezelf tot professional. Dit is het moment om te werken aan jouw vakmanschap en uit te groeien tot leider van de toekomst. Pak die verantwoordelijkheid. Wees bepalend bij innovaties, die mensenlevens veranderen en die impact hebben op thema’s als veiligheid, gezondheid en toekomstbestendigheid. In het traineeship maak je flinke stappen in je persoonlijke groei en word je klaargestoomd voor een sleutelpositie binnen Achmea.
Solliciteer nu!

 

Wil je meer weten over het Management Traineeship of nog meer ervaringen horen van één van onze trainees? Neem dan contact op met Campus Recruiter Milena Pesquera Y Lopez, 06 13500219.

Carrière

Loopbaan Viktor Vonk


In november 2013 begon ik als management trainee bij Achmea. Vers uit de collegebanken zat ik vol ideeën en beelden die mede gevormd waren door de financiële crisis. Ik kon niet wachten om erachter te komen hoe het nu kan dat er bij zo’n groot en professioneel bedrijf ook dingen mis kunnen gaan (in mijn ogen). Daarnaast kon ik niet wachten om, zodra ik er dan achter was wat er mis ging, het allemaal te veranderen zodat we er allemaal beter van worden. Boy, I was in for a treat kan ik nu zeggen.
Werken bij Achmea

Maak kennis met onze recruiter

Milena Pesquera Y Lopez

+31613500219
Gerelateerde vacatures

Misschien is dit ook interessant voor je?

Bekijk meer vacatures