IT

Bij Achmea ben je niet zomaar een IT’er. Jij volgt je hart, loopt voorop in jouw vakgebied en zet jouw talent in om samen te werken aan een gezonde, veilige én duurzame toekomst voor 10 miljoen klanten nu en voor alle klanten later, vanuit het hart en met een gezamenlijk doel.  

 

Specialisten werken aan complexe uitdagingen 

Elke dag werken onze 13.000 collega’s aan oplossingen die verder gaan dan verzekeren alleen. Deze oplossingen brengen vaak complexe IT uitdagingen met zich mee en vragen om innovatieve oplossingen. En dus om échte specialisten. Samen met de allernieuwste technieken, fanatieke collega’s en toonaangevende partners bevind je je bij Achmea in het hart van de IT. 

 

Grote omvang, grote slagkracht 

Door de omvang van onze organisatie hebben we de slagkracht om echt​ het verschil te maken. Apps, websites of tools die simpel lijken, maar aan de​ achterkant bestaan uit complexe techniek. Gelukkig gaat niemand hier​ een uitdaging uit de weg. Om in dit alles de komende jaren nog sterker te worden, hebben we jou nodig om hier samen met ons aan te werken. Word jij onze nieuwe collega? Bekijk hier onze vacatures. 

 


 

HART VOOR ≤CODE≥

Als Developer werk je samen met experts in een grote en uitdagende omgeving aan slimme oplossingen waar mensen échts iets aan hebben. Ook sta je zelf niet stil. Je kan je als ontwikkelaar continu blijven ontwikkelen bij Achmea. Daar vertellen onze Developers je graag meer over in onze video’s, artikelen en blogs. Klik hier voor meer informatie.

IN HET HART VAN DE CLOUD

Als Cloud engineer kun je bij Achmea je hart ophalen. Met onze Cloud-first strategie, miljoenen gebruikers, ontelbaar veel terabytes aan gevoelige data en hechte Cloud-teams lopen we voorop. Hoe we dit doen? Daar vertellen onze collega’s je graag meer over in onze video’s, artikelen en blogs. Klik hier voor meer informatie.

Carriere

Bouw mee aan de Genesys applicatie als integratiespecialist omnichannel


Onze klanten komen met ons in contact via meerdere wegen. Denk aan social media, telefonie, chat, e-mail en WhatsApp. Zij moeten moeiteloos kunnen wisselen tussen deze verschillende contactvormen zonder steeds alle informatie opnieuw te hoeven delen. Dat is waar jij in beeld komt. Wij leiden jou op tot integratiespecialist omnichannel, zodat jij kan meewerken aan het integreren van al onze diensten in het platform Genesys.
Ontdek het

Nieuwkomerstraject IT

Met dit mooie traject richten wij ons op het werven van werkzoekenden met een vluchtelingenachtergrond op het vakgebied IT. Dit doen wij, Achmea Strategie & Transformatie, samen met Refugee Talent Hub en NewBees. Meer weten? Lees hier verder!

Even Kennismaken

Innovatie bij Achmea IT


Ben jij degene die niet alleen innovatieve oplossingen ontwikkelt, maar ze ook binnen onze organisatie hoog op de agenda zet? Als innovatiemanager weet jij precies wat onze klanten nodig hebben en legt de optimale verbinding met de technologische oplossingen van vandaag én morgen.
Gerelateerde vacatures

Misschien is dit ook interessant voor je?

Bekijk meer vacatures