IT

Bij Achmea geloven we in een service waarbij wij 24 uur per dag, 7 dagen per week, klaar staan voor onze klanten. Daar hebben we de nieuwste technologie voor nodig. En IT’ers die vooruitdenken en die de toekomst een stap voor willen zijn. Slimme mensen die kunnen bouwen – soms letterlijk – op onze huidige systemen en platformen, en mensen die ook verder kijken naar andere mogelijkheden. Collega’s die in hoog tempo de technische ontwikkelingen aankunnen en de toepassing ervan stimuleren binnen onze organisatie.

Om maar een voorbeeld te noemen: met de komst van onze chatbot kunnen klanten altijd een beroep op ons doen. Zelfs midden in de nacht en in het weekend. Ook daar is slimme technologie voor nodig, verpakt in het jasje van een onlineservicemedewerker die steeds slimmer wordt. Want klantvragen herkennen is mooi, maar er feilloos op anticiperen is beter. Menselijk gedrag nabootsen dankzij slimme algoritmes en artificial intelligence. Om hierin de komende jaren nog sterker te worden, hebben we jou nodig om hier samen met ons aan te werken.

Blockchain is natuurlijk ook bij ons een ‘hot item’. Aan de hand van pilots hebben we onderzocht wat de blockchaintechnologie voor ons kan betekenen. Daar hebben we veel kennis uitgeput, waardoor we nu een centraal en schaalbaar platform kunnen realiseren waarmee we flinke stappen voorwaarts zetten. Het mooie daarvan is dat jij als IT’er daaraan mee kunt bouwen en zo van dichtbij de technologie van de toekomst volledig mag benutten.

Achmea maakt optimaal gebruik van tijds- en plaats onafhankelijk werken. Daarmee zijn we als organisatie meer wendbaar dan ooit tevoren. Bij deze manier van werken is het belangrijk de risico’s op storing en uitval te beperken, zonder dat de security in het nauw komt. Logisch, want je begrijpt vast dat security bij Achmea topprioriteit heeft. Een robuuste IT-organisatie waar op het gebied van security alles waterdicht is en toch bruikbaar. Dat is hoe wij met technologie omgaan. Kom jij ons daarbij helpen?

 

 

Carriere

Bouw mee aan de Genesys applicatie als integratiespecialist omnichannel


Onze klanten komen met ons in contact via meerdere wegen. Denk aan social media, telefonie, chat, e-mail en WhatsApp. Zij moeten moeiteloos kunnen wisselen tussen deze verschillende contactvormen zonder steeds alle informatie opnieuw te hoeven delen. Dat is waar jij in beeld komt. Wij leiden jou op tot integratiespecialist omnichannel, zodat jij kan meewerken aan het integreren van al onze diensten in het platform Genesys.
Even Kennismaken

Innovatie bij Achmea IT


Ben jij degene die niet alleen innovatieve oplossingen ontwikkelt, maar ze ook binnen onze organisatie hoog op de agenda zet? Als innovatiemanager weet jij precies wat onze klanten nodig hebben en legt de optimale verbinding met de technologische oplossingen van vandaag én morgen.
Werken bij Achmea

Maak kennis met onze recruiters

Aurélie Autin

+31639758163

Tamar Noordermeer

+31613333614

Ingrid van Gelder

+31653866917

Judith Salentijn

+31651226464
Gerelateerde vacatures

Misschien is dit ook interessant voor je?

Bekijk meer vacatures