Traineeships

Start als trainee bij Achmea
Persoonlijk en vakinhoudelijk de top bereiken bij de meest innovatieve en grootste verzekeraar van Nederland? Bij Achmea kan het. Met 3 verschillende traineeships bepaal jij welke route je neemt. Alles draait bij ons om innoveren met maatschappelijke impact en daar ga jij onderdeel van uitmaken. Of je nu start als trainee in het Management, IT Management of Financieel Management Traineeship: het is helemaal aan jou. Wie weet staat jouw naam achter producten en diensten zoals; Homies, Actify, Automodus, of RoadGuard.

Met een traineeship helemaal afgestemd op jouw wensen en ideeën stomen we je klaar voor de toekomst. Je eigen toekomst om precies te zijn. Centraal staat jouw persoonlijke leiderschap en het ontdekken van Achmea als verzekeraar en werkgever. In 2 jaar tijd kom je erachter wie we zijn, wat we doen én hoe je het beste uit jezelf haalt. Haal het maximale uit je sterkste punten en werk aan de skills die je extra wilt ontwikkelen. Een traineeship bij Achmea is er voor jou. Onze traineeships starten op 1 maart of 1 september. Wil je starten met een traineeship? Dan vragen we een afgeronde WO-opleiding wanneer je aan het traineeship begint.

Hoe ziet mijn traineeship eruit?
Duidelijke vraag. Elk traineeship ziet er inhoudelijk anders uit. Daarnaast zijn er overeenkomsten. Je werkt aan 4 verschillende opdrachten waarin jij je talent laat zien. Al onze trainees volgen een persoonlijk ontwikkeltraject, waarbij je gecoacht wordt door (oud-)trainees, een mentor, managers en andere collega’s. Handig om mee te sparren en waardevolle contacten die je verder op weg helpen. Je vormt een hechte groep met trainees die tegelijk met je starten, door samen een extern ontwikkelprogramma (Meeting of Minds) te volgen. Tijdens deze bijeenkomsten wordt jouw ontwikkeling ondersteund door een persoonlijk leiderschapsprogramma en een coach.

Management Traineeship
Het Management Traineeship is ontwikkeld om jou klaar te stomen voor een leidende positie binnen Achmea. Ontwikkel persoonlijk leiderschap op topniveau en ontdek waar je ambities liggen. Geef richting aan innovaties en maak van Achmea een slimme organisatie die klaar is voor de toekomst. Een van de opdrachten voer je uit in Istanbul, Athene, Zürich of Bratislava, zodat je inzicht krijgt in andere culturen en gewoontes. Een ervaring om niet te missen. Klaar om de eerste stap te zetten waardoor jouw carrière in een stroomversnelling komt? Ontdek het zelf. Bekijk de vacature.

Lees hier over de management trainee opdrachten van Iris, Puk, Coen en Eva

Lees hier over de carrièrestappen van Jennifer en Viktor.

Financieel Management Traineeship
Bij Achmea spreken we vaker over miljarden dan over miljoenen. Dat geeft meteen de impact weer van de financiële tak binnen Achmea. In het Financieel Management Traineeship leer je de feiten achter de cijfers kennen, bouw je aan een mooi netwerk en vertaal je informatie naar concrete adviezen. Adviezen die de top van onze organisatie bereiken. Je duikt meteen in onze financiële processen, maakt kennis met verschillende afdelingen en ontdekt waar je kracht ligt. Nadat je in 2 jaar het financiële speelveld hebt ontdekt, ben jij helemaal klaar voor een leidende rol binnen deze omgeving. Solliciteer nu!

Lees hier over de financiële management trainee opdrachten van Kay, Max, Melissa en Liset

Lees hier over de carrièrestappen van Lucas en Frank

IT Management Traineeship
Met drones die schade vaststellen, robotisering van handmatig werk, herverzekeren via blockchain en het initiëren van een digitaal ziekenhuis, speelt IT de hoofdrol bij Achmea. Als grootste digitale verzekeraar van Nederland zijn we op alle fronten aan het innoveren. Dat doen we voor onze klanten, andere bedrijven en onze eigen medewerkers: als trainee heb je een ontzettend breed technologisch speelveld. Altijd in ontwikkeling en voorop in de strijd om technologie voor ons én onze klanten te laten werken. Dat is IT bij Achmea. Ontdek door aan uitdagende opdrachten te werken waar je naartoe wilt en maak het waar. En daarna? Daarna is het aan jou: na 2 jaar ben jij klaar voor een leidende rol binnen onze IT-organisatie. Bekijk de vacature voor het IT Management Traineeship.

Lees hier over de IT management trainee opdrachten van Rogier en Lysanne

Lees hier over de carrièrestappen van Michelle

Bij Achmea vormen trainees van alle 3 verschillende traineeships een hechte groep die veel onderneemt. Boottochten, weekendjes weg, borrels en andere uitstapjes ondernemen ze samen. De onderlinge verbinding en betrokkenheid met elkaar is groot. Een traineeship bij Achmea is daarom meer dan een goede start van je carrière.

Innoveren met maatschappelijke impact


Impact maken in de maatschappij door te innoveren, dat doen wij graag! Bekijk hier met welke producten en diensten wij zorgen voor een veilige, gezonde en toekomstbestendige samenleving. Geef jij als toekomstig leider richting aan onze volgende innovatie?