Alles is mega bij ons. Het aantal klanten. De hoeveelheid data. De keuzes die we dagelijks maken. Als je die dynamiek aan kunt, dan ben je welkom bij een van de grootste bedrijven in Nederland. Met alle specialistische disciplines binnen: finance, IT, marketing, data-analyse, en veel meer. En jij krijgt de kans om te werken in een team met de beste professionals en waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën. Zo heb je dus de kans om te laten zien wat je nu echt in huis hebt. Voor studenten met ambitie hebben we in jouw vakgebied een wereld te ontdekken. It’s up to you wat je ermee doet!

Tijdens je (meewerk)stage doe je ook écht mee!
Na al die uren op school is het tijd voor het echte werk. Reken maar dat je bij ons elke dag nieuwe dingen leert. ‘Hoe zou jij dit aanpakken?’ Vragen als deze worden je voortdurend gesteld. Want jouw kennis en creativiteit helpen ons om iedere dag vooraan te staan met excellente producten en optimale klantgerichtheid. Door zélf te doen, dat maakt een stage bij Achmea tot een geweldige ervaring. Niet alleen voor een goed cijfer op school, maar direct al een topbedrijf op je cv! De stagevergoeding voor mbo’ers bedraagt € 400,- en voor hbo’ers en wo’ers € 650,-, allen bruto. Bekijk onze stages. Staat jouw droomstage er niet tussen en heb je een goed idee wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Laat het ons weten! Wij denken graag met je mee.

Bij Achmea heeft je afstudeer- en promotieonderzoek direct impact!
Wie zijn de doelgroepen van de toekomst? Welke trends zijn leading volgend jaar, en het jaar daarna, en daarna? Hoe kunnen we zorgen dat onze bedrijfsvoering futureproof is? Stuk voor stuk intrigerende vraagstukken. Met jouw onderzoek, vanuit een eigen onderwerp of een lopend onderzoeksthema bij ons, draag jij bij aan onze kracht om te anticiperen op nieuwe ontwikkelingen. En maak je het eigenlijk voor iedereen in Nederland makkelijker om nu en later de beste verzekering te kiezen. De afstudeervergoeding voor hbo’ers en voor wo’ers bedraagt € 650,- bruto.