Studenten & starters

Alles is mega bij ons. Het aantal klanten. De hoeveelheid data. De keuzes die we dagelijks maken. Als je die dynamiek aan kunt, dan ben je welkom bij een van de grootste bedrijven in Nederland. Met alle specialistische disciplines binnen: finance, IT, marketing, data-analyse, en veel meer. En jij krijgt de kans om te werken in een team met de beste professionals en waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën. Zo heb je dus de kans om te laten zien wat je nu echt in huis hebt. Voor studenten met ambitie hebben we in jouw vakgebied een wereld te ontdekken. It’s up to you wat je ermee doet!

Tijdens je (meewerk)stage doe je ook écht mee!
Na al die uren op school is het tijd voor het echte werk. Reken maar dat je bij ons elke dag nieuwe dingen leert. ‘Hoe zou jij dit aanpakken?’ Vragen als deze worden je voortdurend gesteld. Want jouw kennis en creativiteit helpen ons om iedere dag vooraan te staan met excellente producten en optimale klantgerichtheid. Door zélf te doen, dat maakt een stage bij Achmea tot een geweldige ervaring. Niet alleen voor een goed cijfer op school, maar direct al een topbedrijf op je cv! De stagevergoeding voor mbo’ers bedraagt € 275,-, voor hbo’ers € 400,- en wo’ers € 450,-, allen bruto. Bekijk onze stages. Staat jouw droomstage er niet tussen en heb je een goed idee wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Laat het ons weten! Wij denken graag met je mee.

Bij Achmea heeft je afstudeer- en promotieonderzoek direct impact!
Wie zijn de doelgroepen van de toekomst? Welke trends zijn leading volgend jaar, en het jaar daarna, en daarna? Hoe kunnen we zorgen dat onze bedrijfsvoering futureproof is? Stuk voor stuk intrigerende vraagstukken. Met jouw onderzoek, vanuit een eigen onderwerp of een lopend onderzoeksthema bij ons, draag jij bij aan onze kracht om te anticiperen op nieuwe ontwikkelingen. En maak je het eigenlijk voor iedereen in Nederland makkelijker om nu en later de beste verzekering te kiezen. De afstudeervergoeding voor hbo’ers bedraagt € 400,- en voor wo’ers € 450,-, beide bruto.

Talentships: expertfunctie met heel veel extra’s
Een expert worden, en als het even kan, één van de besten in je vakgebied. Bij Achmea zit je als pas afgestudeerde hbo’er of wo’er direct goed. Bij een Talentship solliciteer je namelijk op een specifieke vacature, bijvoorbeeld binnen Schade of Zorginkoop, met een interessant aanbod vakgerelateerde opleidingen die precies worden afgestemd op je leerbehoeften en de inhoud van je werk. Ook krijg je alle gelegenheid voor persoonlijke groei om alles uit je talent te halen. Na een interessante periode ben je klaar om je next steps te maken. Je stroomt dan door naar een medior functie met nieuwe spannende opdrachten, en van daaruit werk je verder aan je carrière.

Toekomstige leiders groeien verder in Traineeships
Binnen een paar jaar senior manager op je visitekaartje en je stempel drukken op de toekomst van verzekeren? Young professionals die beschikken over veranderkracht kunnen bij Achmea aan de slag als Management Trainee, Financieel Management Trainee, of IT Management Trainee. Daarbij werk je gedurende twee jaar aan vier opdrachten van zes maanden in verschillende onderdelen van ons bedrijf op verschillende locaties in Nederland, zoals bij Zilveren Kruis in Leiden of Interpolis in Tilburg. Zo ontdek je waar je goed in bent en wat je écht leuk vindt. Als Management Trainee voer je zelfs één opdracht uit in het buitenland; denk aan Athene, Istanbul, Bratislava of Zürich.

Wat onze traineeships anders maakt? Meteen al stevige aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling. Zo groei je niet alleen als professional, maar ook als mens. Natuurlijk moeten we wel bij elkaar passen. Check alvast of we hierop matchen:

  • Je hebt maximaal twee jaar geleden een universitaire master afgerond
  • Dit is je eerste of tweede baan na je afstuderen
  • Je bent goed in samenwerken en je wordt gedreven door verbetering en vernieuwing
  • Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands
  • Je toon je lef en leiderschap; je implementeert veranderingen om de toekomst een stap voor zijn.

Reken op een mooi startsalaris van circa € 2.600,- bruto met de mogelijkheid tot salarisverhoging na elke opdracht. En natuurlijk profiteer je net als je collega’s van alle pluspunten die Achmea biedt, zoals reiskostenvergoeding, flexibele werktijden en een keuzebudget.

CONTACT

Heb je vragen over onze Traineeships?


Contact dan Noor Kok (Campus Recruiter bij Achmea) op telefoonnummer 06 – 10 88 29 13, of mail naar noor.kok@achmea.nl. Lees ook alvast onze folder door. Hier vind je meer info over de verschillende traineeships en vertellen trainees over hun ervaringen.